Lentile pentru controlul miopiei

Stimati părinti,

Sunt încântat să vă aduc în atenție o soluție promițătoare pentru incetinirea progresiei miopiei la copii – ochelarii cu lentile de defocalizare miopică multisegmentată. Această tehnologie inovatoare este proiectată special pentru a aborda problema în creștere a miopiei la copii și vă poate ajuta să protejați vederea prețioasă a întregii generații viitoare. Vă voi explica mai jos cum funcționează și de ce este o alegere excelentă.

Ochelarii cu lentile de defocalizare miopică multisegmentată sunt concepuți pentru a controla progresia miopiei prin corectarea focalizării optice a ochiului. Ei utilizează o combinație ingenioasă de lentile cu puteri dioptrice variabile, care permit focusarea precisă în diferite puncte ale ochiului(pe retina). Acest lucru ajută la relaxarea ochiului și reduce stresul focalizării continue.(si stresante)

Principiul de funcționare al acestor ochelari constă în prezentarea imaginilor mai putin clare în periferia câmpului vizual al copilului. Aceste imagini, cunoscute sub numele de imagini defocusate, îl ajută pe ochi să se relaxeze și să nu mai trebuiască să se focalizeze în mod constant pe obiectele din apropiere. Prin crearea unui mediu mai relaxat pentru ochi, ochelarii multisegmentați pot ajuta la remedierea distorsiunilor optice și la incetinirea progresiei miopiei.

De ce să alegeți ochelarii cu lentile de defocalizare miopică multisegmentată în locul altor opțiuni? Ei bine, această tehnologie oferă următoarele avantaje remarcabile:

  1. Eficacitate dovedită: Studiile clinice arată că purtarea ochelarilor cu lentile de defocalizare miopică multisegmentată reduce progresia miopiei la copii cu până la 30%. Aceasta înseamnă că ochelarii pot încetini semnificativ rata la care miopia se dezvoltă si avanseaza.
  2. Siguranță și ușurință de utilizare: Ochelarii multisegmentați sunt siguri și usori de utilizat. Ei pot fi purtați în timpul activităților zilnice obișnuite, inclusiv cititul, învățatul sau jocurile în aer liber. Copilul dumneavoastră nu va simți nicio diferență semnificativă în timpul purtării lor insa la unii copii este necesara o perioada de acomodare(si rabdare)
  3. Îmbunătățirea performanțelor școlare: Miopia afectează capacitatea ochilor de a se concentra asupra obiectelor aflate la distanță. Prin reducerea progresiei miopiei cu ochelarii multisegmentați, puteți îmbunătăți vederea și performanțele școlare ale copilului dvs.
  4. Pe termen lung: Protejarea ochilor copilului dvs. în timpul copilăriei poate avea un impact pozitiv asupra sănătății lor oculare pe termen lung. Reducerea progresiei miopiei în copilărie poate reduce riscul de complicații oculare grave în viitor, cum ar fi degenerescența maculară și glaucomul.
  5. Sunt o solutie comoda si neinvaziva spre deosebire de operatii cu Laser,picaturi usturatoare sau lentile de contact dure sau de noapte.

Având în vedere îmbunătățirile semnificative pe care ochelarii multisegmentați le pot aduce vederii copilului dvs., vă încurajez să discutați cu un oftalmolog pediatru pentru a afla mai multe despre această opțiune.

Alegeți să acționați acum și să adoptați o abordare preventivă în fața progresiei miopiei copilului dvs. Purtarea ochelarilor cu lentile de defocalizare miopică multisegmentată îi va oferi copilului dvs. un viitor vizual mai sănătos și mai luminos.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de mai multe informații, nu ezitați să faceti o programare online sau telefonic la clinica noastra.

Verified by MonsterInsights