• Avem o gama larga de rame pentru copii in stock.La magazin online apar doar cateva.Daca ne puteti vizita sa incercati rama,cu atat mai bine.
  • Livram foarte rapid.Colegii de la departamentul comenzi,lucreaza intens in asa fel incat rama sa ajunga la client in 2-3 zile cu curier rapid!
  • Livram cu Fan curier la preturi rezonabile.Livrarea este”gratuita”in sensul ca noi nu percepem bani pentru ambalare si trimitere,insa curierul trebuie achitat de Dvs.Costul expeditiei si rambursul de numerar(pentru plata cu ramburs) este suportat de catre clientul final si variaza in functie de localitatea clientului.In linii mari este intre 17-22 lei pentru Bucuresti si orasele mari ale Romaniei.
  • Daca doriti sa achizitionati nu numai rama,dar rama cu lentile slefuite si montate,comanda va dura intre 3-5 zile lucratoare.Lucram numai cu lentile de calitate de la cei mai importanti producatori in domeniul opticii si optometriei.In cazul acesta avem  nevoie de o reteta de ochelari,nu mai veche de 3 luni cu parafa medicului  oftalmolog sau inginerului optometrist.
  • Produsele noastre,atat ramele cat si lentilele au garantia de calitate KIDOPTIK pentru 3 luni.Garantia nu se aplica in cazul folosirii eronate sau maltratarii voite sau neintentionate a produsului.Va rog sa tineti cont ca banii se pot returna numai pentru ramele achizitionate.Daca ati comandat si lentile si acestea au fost taiate si montate pe rama,banii nu se pot returna pentru ca lentilele o data personalizate,taiate,slefuite si montate pe rama,nu se pot refolosi la alt client.Returul ramei este suportat de catre client.
  • Clientii fideli pot beneficia de oferte si bonusuri speciale!