Oftalmologie online
Recomandate

Oftalmologie Virtuala

Sunt momente in viata noastra cand nu putem, sau nu este permis sa iesim din casa.Motivele sunt de obicei medicale dar pot fi si alte cauze.Clinica de oftalmologie si oftalmologie pediatrica KIDOPTIK este prima in Romania care implementeaza consultatia oftalmologica online.Suntem practic prima clinica de oftalmologie virtuala sau oftalmologie online.

Cu siguranta, nu a fost usoara  implementarea tehnica a acestei solutii dar am mers inainte cu incredere bazindu-ne pe simtul clinic si pe experienta oftalmologilor nostri.

Oftalmologia pediatrica preteaza la consultatii online.Nu la fel de mult precum dermatologia sau psihiatria dar este posibil daca exista vointa si oftalmologi dedicati profesiei lor care vor sa ajute pacientii in perioade critice precum perioada actuala a pandemiei cu virusul Covid-19.

Nu toate cazurile pot fi consultate online si ramine la discretia medicului oftalmolog sa refuze sa consulte online anumiti pacienti.Oftalmologia virtuala insa, ofera multiple avantaje pentru pacient.

Este mai ieftin si va scuteste de trafic si de timp pierdut,frustrare in cozi de asteptare,expunere la virusuri si microbi,etc

Clinica KIDOPTIK acorda consultatii online de oftalmologie prin intermediul platformei speciale din site kidoptik.ro care poate fi accesata aici

Programare sedinta online

Pacientii sunt rugati sa sa rezerve un loc la Dr.Tsirmpas Dimitrios pentru ziua si ora cand isi doresc.

Este important ca pacientii sa detina o camera video cu inalta rezolutie,conexiune la internet de calitate si casti audio cu microfon in asa fel incat sa ajutati in captarea unui continut audio-video de inalta calitate care va ajuta in stabilirea unui diagnostic precis.

Va dorim sa ramineti sanatosi alaturi de cei dragi!

Autor

Doctor oftalmolog Dimitrios T.

medic oftalmolog copii

Fara comentarii

Postează un comentariu

error: Alert: Continut protejat