Cardul de fidelitate KIDOPTIK reprezinta una din componentele politicii de fidelizare a clientilor persoane fizice sau juridice.

Pentru a deveni posesorul acestui card, clientul trebuie sa efectueze o achizitie de minim 800 lei in cadrul clinicii  KIDOPTIK si sa completeze un formular care ii va fi pus la dispozitie de personalul clinicii.

Conditiile de mai sus sunt obligatorii. Datele furnizate vor ramane confidentiale si vor fi utilizate doar in scopuri de promovare si marketing.

Acest card este valabil pentru toate serviciile si produse oferite de clinica KIDOPTIK: servicii medicale (consultatii , investigatii si explorari functionale ),rame de ochelari, lentile, lentile de contact, accesorii.

In momentul primirii cardului posesorul beneficiaza pe loc de o reducere de 10% pentru serviciile sau bunurile achizitionate in acel moment sau pe viitor pentru achizitii de orice valoare. Pentru a beneficia de reducere, posesorul cardului este obligat sa-l prezinte la fiecare achizitie. Cardul nu ofera reducere pentru servicii sau bunuri care fac obiectul unor promotii in acel moment.

Cardul nu este un instrument de plata, emitentul nu poate fi facut raspunzator in eventualitatea utilizarii acestuia de catre posesor in alte scopuri decat cele stipulate in prezentul regulament.

Posesorul acestui card accepta si se supune conditiilor prezentate in acest regulament afisat in clinica si pe site.

Emitentul acestui card isi rezerva dreptul de a inceta in orice moment acest program, fara avertizarea in prealabil a utilizatorului.